Makkerpar forlod grovvarefirma for at starte eget rådgivningsfirma

Makkerparret lover at deres rådgivning betaler sig mindst tre gange igen.

Jakob Høi Gottschalk og Henrik Mikkelsen mødte hinanden, da de var salgschefer for henholdsvis kvæg og svin ved et internationalt grovvare firma. 

Der fandt de ud af, at de kunne noget særligt sammen, og derfor har de nu startet deres egen landbrugsrådgivning, hvor de lover prisen mindst tre gange tilbage. Det skriver JydskeVestkysten.

Makkerparret har allerede det første år nået en omsætning på tre millioner kroner, hvilket gør, at de for nu har stoppet for indtag af nye kunder. Jakob Høi Gottschalk og Henrik Mikkelsen har desuden dokumentation for deres lovning om at få investeringen tre gange igen, 

- Ved vores første kunde, en økologisk mælkeproduktion med over 400 malkekøer, fjernede vi 30 procents dødelighed ved kalvene, reducerede sygdoms hyppigheden endnu mere og øgede mælkeproduktionen fra 28 til 40 kilo, siger Jakob Gottschalk til JydskeVestkysten

Jakob Gottschalk bor i Varde, mens Henrik Mikkelsen bor i Gylling ved Aarhus. Parret dækker i øjeblikket især Vestjylland, med mælkeproducenter, og så har de deres første grisekunde, en af Danmarks større producenter af pattegrise, i Nordjylland.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle