Handels- og abonnementsbetingelser

Forfatter: Landbrugsavisen.dk

HANDELS- & ABONNEMENTSBETINGELSER

Betalingsperiode og opsigelse
Abonnement på produkter fra LandbrugsMedierne er fortløbende, betales forud og gælder indtil det telefonisk eller skriftligt opsiges på [email protected] eller tlf. 33 39 47 90

Abonnementer kan altid opsiges til en betalingsperiodes udløb.

Et abonnement tegnet til introduktionspris vil automatisk fortsætte til normal abonnementspris efter introduktionsperioden, medmindre andet er angivet. Abonnement til introduktionspris kan kun tegnes af personer der ikke har haft abonnement på det pågældende produkt inden for de sidste 6 måneder.

Manglende betaling, nægtelse af modtagelse eller returnering af fysiske abonnementer betragtes ikke som en opsigelse og fritager dig ikke for betaling.

Betaling
Betaling trækkes automatisk fra det angivne kort ved oprettelse. 

Fornyelse af betalingsperioden sker ved automatisk opkrævning via det angivne kreditkort. Betalingsperioden bliver fornyet fra udløbsdatoen og en periode frem. For abonnement på LandbrugsAvisen, Kvæg, Mark og Svin kan betalingerne ske månedligt eller årligt. Øvrige produkter betales på årsbasis, med en årlig opkrævning. Dine kortoplysninger registreres hos Bambora, der er ekstern leverandør af LandbrugsMediernes betalingssystem, og videregives ikke til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil.

Dine kortoplysninger gemmes hos Bambora så længe dit abonnement hos LandbrugsMedierne er aktivt og udelukkende til brug for at kunne gennemføre betaling for dine aktive abonnementer. Du er selv ansvarlig for at dine kortoplysninger altid er opdaterede.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at vi gemmer dine kortoplysninger tilbage, hvorefter LandbrugsMedierne og Bambora straks vil slette de gemte kortoplysninger. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage skal du skrive til [email protected].

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af abonnementsvilkår.

Levering
Digitale abonnementer kan tilgås på websitet, så snart de er publiceret. For at få adgang til de digitale udgivelser er det en betingelse, at abonnenten har oprettet en profil med tilhørende password, er tilsluttet internettet og at abonnementet er betalt. De digitale abonnementer understøttes af de fleste browsere og styresystemer, men LandbrugsMedierne garanterer ikke, at disse understøttes af samtlige browsere og styresystemer. Der er adgang til et abonnement på flere enheder – f.eks. pc, smartphone, tablet m.v. Adgangen er personlig og må ikke overdrages til personer udenfor husstanden. LandbrugsMedierne er ikke ansvarlige for fejl på abonnenters tekniske udstyr. Manglende adgang godtgøres ikke.

Som en del af dit abonnement vil du automatisk modtage et nyhedsbrev per e-mail. Dette kan du til enhver tid framelde nederst i nyhedsbrevet.

Alle fysiske abonnementer distribueres af Bladkompagniet. LandbrugsAvisen leveres ugentligt lørdag/søndag. Magasiner leveres senest fire dage efter udgivelsesdagen. For abonnenter i udlandet, kan der gå op til en uge. Hvis magasinet eller avisen er beskadiget, forsinket eller slet ikke kommer frem, skal du kontakte LandbrugsMedierne på kontaktformularen www.landbrugsavisen.dk/udeblevetavis eller tlf. 33 39 47 90.

Flytning
Skifter du fysisk adresse, skal du huske at informere os om det, senest 14 dage før, såfremt du har tegnet abonnement på et fysisk produkt. Det kan du gøre på landbrugsavisen.dk/adresseændring eller tlf. 33 39 47 90.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten på et nytegnet abonnement er iflg. Kapitel 3 & 4 i Forbrugeraftaleloven 14 dage. Fristen regnes fra den første dag, hvor blad/avis modtages, eller tilgås på website. Såfremt abonnementstegningen fortrydes, så skal du kontakte [email protected] eller tlf. 33 39 47 90.

Fortrolighedspolitik
Vi hverken videregiver eller videresælger dine personoplysninger til tredjepart. Vores persondatapolitik kan læses her.

Kun hvis du har givet samtykke til, at vi må videregive dine oplysninger, til f.eks. samarbejdspartnere, spørgeskemaundersøgelser eller lignende, vil dine oplysninger blive videregivet.

Kontakt
Ønskes yderligere oplysninger kontakt:
Abonnement
LandbrugsMedierne
Vester Farimagsgade 6, 3.sal
1606 København V
Tlf. 33 39 47 90
[email protected]
CVR 36427477

Opdateret 19.08.21