31-årig mand sigtet i sag om omfattende tyveri af rideudstyr

Den 31-årige erkender forholdene, og der venter nu manden et retligt efterspil.

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en 31-årig mand fra Kolding Kommune for omfattende tyveri af kostbart rideudstyr.
 
Den 31-årige blev anholdt torsdag i sidste uge på sin bopæl i Kolding.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.
 
Ifølge politiet erkender den 31-årige forholdene, og er blevet løsladt efter afhøringen. Der venter dog manden et retligt efterspil, når efterforskningen er bragt til ende, lydet det.

Syd- og Sønderjyllands Politi har gennemført en ransagning i forbindelse med efterforskningen og er nu ved at danne sig et overblik over det samlede antal tyvekoster. 

Politiet oplyser, at det dog endnu er for tidligt at gøre det samlede beløb op, men umiddelbart "er der tale om rideudstyr for et stort beløb".

Også en 20-årig kvinde har ligeledes været anholdt i sagen. Hun nægter sig skyldig, er løsladt, men er fortsat sigtet i sagen, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.
 
Sigtelsen omfatter et indbrud i en rideklub i Toftlund i Tønder Kommune, begået natten mellem mandag og tirsdag samt indbrud i to rideklubber i Midt- og Vestjyllands Politikreds for nyligt.

Blandt andet blev der natten til torsdag i sidste uge begået et indbrud ved Spjald Ridecenter. Det vides dog ikke, om det pågældende indbrud er en del af sagen.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle