Økologisk familielandbrug høster ærter

Familiebedriften Mejnerts har høstet ærter i faderens fødselsdagsgave

Storlandbruget og familiebedriften Mejnerts, der driver 1200 økologiske hektar på Nordvestsjælland er gæve Skyd Høsten-deltagere. 

Først ramte de hvidkløveren som de første. Så blev de også de første til at høste rug og sende dokumentation ind til os på landbrugsavisen.dk.

Og nu har Kasper Mejnertsen, der er ansvarlig for marken hos Mejnerts, så igen indsendt billeder fra den økologiske bedrifts høst. Denne gang af ærter til fremavl. 

Du kan også deltage i Skyd Høsten med dine billeder og video her.

Ærterne er høstet fredag den 29. juli, og kom i hus med en New Holland TC66, som familien har foræret far Niels Mejnertsen i 60-års fødselsdagsgave i juni. 

Høsten er foregået ved Viskinge på Nordvestsjælland, hvor fire økologiske hektar var for skærebordet på fødselsdagsgaven. 

Udbyttet ligger mellem 3,2 og 3,8 ton per hektar. 

Og selv om tredje gang altså ikke var en af de 13 Skyd Høsten Først-afgrøder, så er det altid godt at se billeder fra høsten hos Mejnerts.

Med det indsendte foto deltager Kasper Mejnertsen i konkurrencen Skyd Høsten Bedst.


Skyd Høsten er et samarbejde med Maykers.dk. Maykers har samlet over 200.000 produkter fra 200 forskellige forhandlere til landbrug på en samlet platform, så du nemt kan finde alt du skal bruge til dit landbrug. Opret en gratis konto og find alt til høsten allerede i dag.

Faktaboks

Skyd Høsten 2022 - Sådan gør du

Sådan deltager du:

Skyd Høsten Bedst:

  • Hovedpræmie: Høstfest til 25.000 kr.
  • Ugevindere: Gavekort til Maykers på 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Lodtrækning blandt alle indsendte billeder og videoer: Gavekort til Maykers på 5.000 kr.
  • Lodtrækning blandt alle indsendte billeder og videoer: 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Gris, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi op til 1.749 kr.

Skyd Høsten Først:

  • Skyd en af de 13 afgrøder først og vind et gavekort til Maykers på 800 kr.
  • Årets 13 afgrøder: Vinterbyg, vinterraps, triticale, vårbyg, vinterhvede, rug, havre, alm. rajgræs, rødsvingel, engrapgræs, hvidkløver, spinat til frø og hestebønner.
  • De resterende afgrøder, vi mangler at få indsendelser på, er: Triticale og hestebønner.

Emneord

Skyd Høsten 2022

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle