Virksomhed: JobAdvice Management ApS

Direktør/CEO til Dan-EESTI A/S i Estland

Virksomhed JobAdvice Management ApS

Adresse Havnegade 39
1058 København Ø

Telefon 40420316

Oprettet 12-07-2022

Arbejdstid Heltid

Kategori Planteavl

Job start

Er du klar til at stå i spidsen for en fødevarevirksomhed og aktivt deltage i strategiarbejdet?

Og, har du erfaring med praktisk landbrugsledelse og forretningsudvikling i udlandet, kan du blive den øverst ansvarlige for virksomheden
.

Farming With Value & Green Energy

For danskejede DAN-EESTI A/S søges til datterselskabet Oü Härjanurme Mõis en direktør med direkte reference til bestyrelsen.

Hovedaktiviteterne er foder- og salgsafgrøder på 1900 ha ager samt  produktion og salg af mælk til mejeri på baggrund af 1200 højtydende årskøer.

Härjanurme Mõis er en sund og overskudsgivende virksomhed. Efter etableringen i 2005 har virksomheden investeret knap 40 mio. DKK i maskinpark, velfærdsstalde, ensilageanlæg og asfaltveje, malkecenter med De Laval malkekarrusel, personalefaciliteter, administration og mødefaciliteter. Malkecenteret er under opførelse og ventes klar til ibrugtagning primo 2023. Virksomhed beskæftiger i dag en stab på 35 medarbejdere.

Hidtil, og i de sidste 7 år, har Härjanurme Mõis været ledet af et dygtigt trekløver - en dansktalende administrationschef og to danske farm managers, hvor den fælles mission har været ”Farming With Value”.

Der er nu behov for en direktør, som kan stå for at implementere strategi, rapportere til bestyrelsen, og i samarbejde med dairy manageren og administrationschefen fagligt drible driften videre til nye højder og næste niveau.

For mere info. og for at søge jobbet klik her