El-drevet Ford pick-up trækker 10 godsvogne

Ford har planer om at lancere 16 elektrificerede modeller de kommende år. En eldrevet Ford F-150 har demonstreret elbilernes trækkraft.

Det er nok de færreste kunder til den store ærkeamerikanske pick-up, Ford F-150, der tænker i eldrift. Men det kommer de sandsynligvis til. I hvert fald har Ford som andre bilproducenter store planer for den elektrificerede fremtid.

Senest blev det demonstreret med prototypen på en fuldt elektrisk Ford F-150, som man lod trække 10 godsvogne med en samlet vægt på over 450 tons.

Prototypen på elbilsvarianten af Fords populære, amerikanske F-150 er et godt eksempel på, at de kommende elbiler ikke går ned på ydeevne.

Til næste år lanceres Fords Mustang-inspirerede SUV-elbil med en rekordrækkevidde på op til hele 600 km målt efter den nye og strengere WLTP-målemetode. En fuldt elektrisk variant af Fords 2-tons Transit bliver også lanceret i 2021. Begge elbiler indgår i Fords planer om at lancere i alt 16 elektrificerede modeller på tværs af hele modelprogrammet de kommende år.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.