Det er den nye grovæder til skovbunden

Italienske FAE har ny fjernstyret, bæltegående knuser ude på det danske marked. Den nye fjernstyrede bælte-knuser RCU-55 er indsat til tjeneste med at rydde skovbund på det danske marked.

I en pressemeddelelse fortæller importøren Special Maskiner A/S, at det er skoventreprenøren Brdr. Willemoes, som har fået muligheden for at prøve at køre med det nye grej. FAE-55 er udstyret med en 55 hk Kohler Common Rail-motor. Dobbelt hydrostatisk transmission sikrer den solide trækkraft med mulighed for at arbejde på skråninger op til 55 grader.

Med en påmonteret BL1-mulcherhoved kan den snuppe vegetation op til 12 cm diameter, ligesom den tager små buske og vegetation op til 5 centimeter.

Den norditalienske fabrik producerede de første knusere i 1989. Siden er der kommet en lind strøm af knusere til montering på traktorer i størrelser fra 80 til 500 hk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.